Digitale balie

Een afspraak maken kan heel eenvoudig. Hier kunt u zich inschrijven voor een eerste consult of een wijziging doorgeven. Ook is het mogelijk uw adres, verzekering of tandarts-
gegevens te wijzigen.
Naar digitale balie >>

Voor verwijzers

De samenwerking met u als verwijzer vinden wij belangrijk. Lees hier over onze werkwijze, contact met onze praktijk, een spoedconsult, onze behan-
deltechnieken en meer.
Verwijsformulier >>
Over verwijzen >>

Bokhout en Prahl

wenst u een
gelukkig nieuw jaar

Nieuws

Kwaliteit, registratie en certificering praktijk 2018 >>

Privacy bij Bokhout en Prahl >>

Invisalign®, bij Bokhout & Prahl >>

Spoed

Voor spoedgevallen buiten praktijkuren kunt u bellen met het Tandartsbemiddelingsbureau, TBB.  
T  0900 8212230 / T  020 3034500
 
Ortho EHBO
Heeft u last van klachten, maar heeft het geen spoed? Hier hebben wij een aantal adviezen opgesteld.
Naar adviezen >>

Onze werkwijze

Lees hier meer over onze werkwijze. Wij omschrijven hier het gehele proces vanaf het moment dat de eerste afspraak gemaakt wordt tot de laatste controle.
Onze werkwijze >>

Bereikbaarheid

Onze praktijk is gelegen in hartje Amsterdam, aan de Sarphatistraat tussen de Nederlandse Bank en het Amstel Hotel. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 
Routebeschrijving >>

Invisalign®, bij Bokhout&Prahl. Een nieuwe techniek voor gebitsregulering.

Bij Bokhout & Prahl kunt u ook terecht voor een orthodontische behandeling met Invisalign®. Invisalign® is een techniek waar met behulp van vrijwel onzichtbare aligners (hoesjes die over de tanden en kiezen klikken) de gebitsafwijking wordt gecorrigeerd. Deze techniek is comfortabel omdat er minder irritatie optreedt van de wangen of lippen. De aligners worden met eten, drinken (behalve water) en tandpoetsen uitgedaan. De aligner is gemaakt van doorzichtige kunststof. Op sommige tanden of kiezen worden soms kleine, tandkleurige, extensies geplakt die er voor zorgen dat de aligners goed houvast hebben en de aligners de gewenste bewegingen goed kunnen uitvoeren.

Invisalign® is met name geschikt voor volwassenen en oudere kinderen (bij wie de tanden en kiezen voldoende zijn doorgebroken). Een behandeling met Invisalign® kost tussen € 2800,- en € 3800,-.