Digitale balie

Een afspraak maken kan heel eenvoudig. Hier kunt u zich inschrijven voor een eerste consult of een wijziging doorgeven. Ook is het mogelijk uw adres, verzekering of tandarts-
gegevens te wijzigen.
Naar digitale balie >>

Voor verwijzers

De samenwerking met u als verwijzer vinden wij belangrijk. Lees hier over onze werkwijze, contact met onze praktijk, een spoedconsult, onze behan-
deltechnieken en meer.
Verwijsformulier >>
Over verwijzen >>

Corona update

Wij geven gehoor aan het advies van de KNMT. Onze praktijk is gesloten van maandag 16 maart t/m zondag 5 april 2020. Wij zijn per mail voor u bereikbaar.

Nieuws

Kwaliteit, registratie en certificering praktijk 2018 >>

Privacy bij Bokhout en Prahl >>

Corona update >>

Spoed

Voor spoedgevallen buiten praktijkuren kunt u bellen met het Tandartsbemiddelingsbureau, TBB.  
T  0900 8212230 / T  020 3034500
 
Ortho EHBO
Heeft u last van klachten, maar heeft het geen spoed? Hier hebben wij een aantal adviezen opgesteld.
Naar adviezen >>

Onze werkwijze

Lees hier meer over onze werkwijze. Wij omschrijven hier het gehele proces vanaf het moment dat de eerste afspraak gemaakt wordt tot de laatste controle.
Onze werkwijze >>

Bereikbaarheid

Onze praktijk is gelegen in hartje Amsterdam, aan de Sarphatistraat tussen de Nederlandse Bank en het Amstel Hotel. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 
Routebeschrijving >>

Corona update

De mondzorgkoepels KNMT, ANT, NVM en ONT adviseren hun leden om met ingang van maandag 16 maart 2020 en in ieder geval tot 6 april 2020 de reguliere tandheelkundige werkzaamheden op te schorten en alleen spoedhulp te verlenen.

Wij geven gehoor aan dit advies en zullen onze praktijk sluiten van maandag 16 maart t/m zondag 5 april 2020.

Bij ernstige pijnklachten kunt u contact opnemen met het Tandarts Bemiddelingsbureau als de praktijk niet telefonisch bereikbaar is (TBB: 0900-8212230 of 020-3034500).
Veel klachten kunt u ook zelf verhelpen, zie hiervoor onze adviezen onder ortho EHBO op onze website.

Voor verreweg de meeste behandelingen is het niet erg als de controle een aantal weken opschuift. Bij vragen hierover mag u ons ook mailen.
U ontvangt van ons de komende periode een nieuw voorstel voor een afspraak per email. Wij vragen u vriendelijk om geen telefonisch contact met ons op te nemen inzake uw afspraken, maar om per email te reageren op het nieuwe voorstel.

We wensen iedereen nu vooral veel sterkte met het dragen van de soms zware gevolgen van alle door de overheid genomen maatregelen. En we leven mee met de huisartsen en de mensen die in de ziekenhuizen klaar moeten staan voor de patiënten die hen nu zo hard nodig hebben.