Digitale balie

Een afspraak maken kan heel eenvoudig. Hier kunt u zich inschrijven voor een eerste consult of een wijziging doorgeven. Ook is het mogelijk uw adres, verzekering of tandarts-
gegevens te wijzigen.
Naar digitale balie >>

Voor verwijzers

De samenwerking met u als verwijzer vinden wij belangrijk. Lees hier over onze werkwijze, contact met onze praktijk, een spoedconsult, onze behan-
deltechnieken en meer.
Verwijsformulier >>
Over verwijzen >>

Zomervakantie

Onze praktijk is gesloten van zaterdag 18 juli tot en met zondag 15 augustus. Kijk onder "Spoed" op deze pagina wat te doen bij problemen in deze periode.

Nieuws

Kwaliteit, registratie en certificering praktijk 2018 >>

Privacy bij Bokhout en Prahl >>

Covid-19 update >>

Spoed

Voor spoedgevallen buiten praktijkuren kunt u bellen met het Tandartsbemiddelingsbureau, TBB.  
T  0900 8212230 / T  020 3034500
 
Ortho EHBO
Heeft u last van klachten, maar heeft het geen spoed? Hier hebben wij een aantal adviezen opgesteld.
Naar adviezen >>

Onze werkwijze

Lees hier meer over onze werkwijze. Wij omschrijven hier het gehele proces vanaf het moment dat de eerste afspraak gemaakt wordt tot de laatste controle.
Onze werkwijze >>

Bereikbaarheid

Onze praktijk is gelegen in hartje Amsterdam, aan de Sarphatistraat tussen de Nederlandse Bank en het Amstel Hotel. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 
Routebeschrijving >>

Corona update

Wij zijn blij dat wij vanaf 28 april 2020 de orthodontische behandelingen kunnen hervatten.
 
De praktijkruimte is aangepast evenals de planning. Wij hebben door de sluiting en de nieuwe planning alle afspraken moeten verplaatsen. Voor verreweg de meeste behandelingen is het niet erg als de controle een aantal weken opschuift. 
 
U ontvangt van ons de komende periode een nieuw voorstel voor een afspraak per e-mail. Controleer daarom regelmatig uw e-mail. Wij vragen u nog steeds vriendelijk om geen telefonisch contact met ons op te nemen inzake uw afspraken, maar om per email te reageren op het nieuwe voorstel. Wanneer u overweegt om uw nieuwe afspraak te verplaatsen dient u er rekening mee te houden dat deze mogelijk pas over 6-8 weken kan worden ingepland.
 
• U kunt alleen komen als u géén: luchtwegklachten heeft zoals hoesten, neusverkoudheid, kortademigheid, smaak- of reukverlies of koorts heeft of onlangs in contact bent geweest met een COVID-19 besmet persoon.
• U komt alleen. Bij het intake consult, een bespreking of bij jonge of angstige kinderen kan ten hoogste 1 begeleider mee.
• U kunt zich pas 5 minuten voor aanvang in de praktijk melden.
• Kom met lege handen naar de praktijk. Laat mobiel en tas thuis of in de auto.
• Het is onmogelijk de tanden te poetsen in de praktijk, graag thuis al grondig tandenpoetsen.
• Het patiëntentoilet is afgesloten, graag uw begrip hiervoor.

 
Wij wensen iedereen nu vooral veel sterkte met het dragen van de soms zware gevolgen van alle door de overheid genomen maatregelen. En we leven mee met de huisartsen en de mensen die in de ziekenhuizen klaar moeten staan voor de patiënten die hen nu zo hard nodig hebben.