Digitale balie

Een afspraak maken kan heel eenvoudig. Hier kunt u zich inschrijven voor een eerste consult of een wijziging doorgeven. Ook is het mogelijk uw adres, verzekering of tandarts-
gegevens te wijzigen.
Naar digitale balie >>

Voor verwijzers

De samenwerking met u als verwijzer vinden wij belangrijk. Lees hier over onze werkwijze, contact met onze praktijk, een spoedconsult, onze behan-
deltechnieken en meer.
Verwijsformulier >>
Over verwijzen >>

Zomersluiting

Onze praktijk is gesloten van vrijdagmiddag 22 juli t/m zondag 14 augustus 2022. Wij hebben een vacature voor een collega. Kijk voor onze vacatures op "over de praktijk"

Nieuws

Kwaliteit, registratie en certificering praktijk 2018 >>

Privacy bij Bokhout en Prahl >>

Covid-19 update >>

Spoed

Voor spoedgevallen buiten praktijkuren kunt u bellen met het Tandartsbemiddelingsbureau, TBB.  
T  0900 8212230 / T  020 3034500
 
Ortho EHBO
Heeft u last van klachten, maar heeft het geen spoed? Hier hebben wij een aantal adviezen opgesteld.
Naar adviezen >>

Onze werkwijze

Lees hier meer over onze werkwijze. Wij omschrijven hier het gehele proces vanaf het moment dat de eerste afspraak gemaakt wordt tot de laatste controle.
Onze werkwijze >>

Bereikbaarheid

Onze praktijk is gelegen in hartje Amsterdam, aan de Sarphatistraat tussen de Nederlandse Bank en het Amstel Hotel. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 
Routebeschrijving >>

Bereikbaarheid

Routebeschrijving
De praktijk is gelegen in hartje Amsterdam, aan de Sarphatistraat tussen de Nederlandse Bank en het Amstel Hotel en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 1, 4, 7, 19 en 24 stoppen op ca 100m van de  praktijk op halte Frederiksplein/stadhouderskade en het metrostation Weesperplein is 5 minuten lopen. In de directe omgeving van de praktijk zijn  parkeerplaatsen aanwezig. Voor een gedetailleerde kaart zie Googlemaps: http://maps.google.nl.